Bőrbútor

Hirdetések

figyelem, visszaélés
3531, Miskolc, Győri kapu 24/c

Bőrbútor Borsod-Abaúj-Zemplén megye, bőr garnitúra BAZ megye Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bútorboltunk többek között bőrbútorokat is forgalmaz. A bőrbútor nem csupán kellemes illata és megnyerő külseje miatt méltó kiegészítője a lakásnak, hanem strapabíró tulajdonsága miatt is. Bőrből készült bútorok vannak a garnit ...

Telefon06-20/5244-986
Térkép
4025, Debrecen, Nyugati utca 5-7.

Ha szeretne lakásába tartós, mégis modern tervezésű ülőgarnitúrát, akkor ajánljuk a Debrecenben található üzletünket, ahol bőrbútorok, bőr ülőgarnitúrák kereskedelmével is foglalkozunk. A bőrből készült bútor valóban tartós, exkluzív megjelenésű és olyan ...

Telefon06-30/994-0133
Térkép

Ha minőségi bőrgarnitúrát szeretne budapesti otthonába, látogasson el hozzánk! Bőr ülőgarnitúrák, fotelek széles választékát találja budapesti bútorboltunkban. Akár egy akár többszemélyes kialakításban keresi a megfelelő bőrgarnitúrát, érdemes budapesti b ...

Biztosan észrevette már, de lehet nem tudatosította magában, hogy egy kanapé esetén milyen fontos a kialakítás a méreten, színen és áron túl.
Ugyanis az alacsony háttámlás kanapé, melynél a támla olyan magas, mint a karfa, nem ad tartást a hátnak és a karfán sem lehet kényelmesen pihenni. Így ezek a típusok nem otthoni kényelmi használatra ajánlottak. Viszont ennek is van előnye, nem minőségen aluli termékcsoportról beszélünk, ugyanis ezek a bútorok tökéletesek ennél fogva a koncentrálásra, így tárgyalókba, üzleti megbeszélésekre kiváló lehet, hisz bőr változatuk emellett még exkluzív megjelenést is biztosít.

A közepes-támlájú ülőgarnitúrák esetében a pihentető ülést a válltámaszték is biztosítja, valamint derék magasságban a behúzással növelheti a kényelmességet. Míg a magas-támlás bőr ülőgarnitúrák esetén a legkényelmesebb ülésben lehet részünk. A hát, vállak elpihenhetnek, a fejtámasztéknak is marad hely, valamint az alacsonyabban fekvő kartámasz természetes tartást tesz lehetővé. A háttámla dombor vonalai a gerincvonalat követik, így a behúzásokkal növelhető a kényelem foka is.

Ezen szempontok nem feltétlenül nehezítik meg egy bőrbútor vásárlását, mivel az üzletek kész darabjain kívül mi is adhatunk le rendelést, aszerint, hogy milyen bőrkanapét, bőrgarnitúrát kívánunk lakásunkba. Ezzel nem csak a vázat választhatjuk meg, hanem a fedéshez használt bőrt is, ugyanis a színén kívül a textúrákban is különböznek a bőrök.
A bőrt tekintve a bőrbútor lehet:

  • egyszínű bőrből: aminek jó tulajdonsága a kopásállóság, ezért aztán évek elteltével sem változtatják színüket. A modern és egyszerű vonalvezetésű bútorokhoz ezt ajánlatos választani.
  • antikolt bőrből: izgalmas színvilágot és mozgalmasságot hívhatunk életre a bútoron. Rusztikus élményben lehet részünk, mivel a bőrt két alkalommal is megfestik és két különféle színnel.
  • koptatható bőrből: melyet a kész bútoron koptatnak, a megrendelő igényei szerint intenzíven vagy visszafogottan.
  • kopásálló, érlelt bőrökből: kellemes tapintású, különleges kidolgozású bőrök. Olyan érlelési és törési technikákat alkalmaznak rajta, ami foltosodásig koptatja, ezzel pedig biztosítják a kopásállóságát.
  • extra vastag bivalybőrből: ami 0,9 - akár 1,6 mm vastag is lehet. Ezek nem különböznek minőségükben a többitől, hanem másféle élményt nyújtanak.


A bőrbútorok, bőrkanapék, bőr ülőgarnitúrák, bőr székek elegáns megjelenést biztosítanak egy lakásnak és egy irodának is. Kényelmüket tekintve a kanapék kialakítása is különböző, valamint a bőr bevonatok sokaságával variálhatjuk az esztétikai élményt.
Butorinfo oldalunk bőrbútor kategóriája budapesti, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és Hajdú-Bihar megyei bútorboltokat mutat be, ahol bőrből készült bútorok széles választékából válogathatunk.


Legfrissebb