Egészségügyi bútor, üzletberendezés

Hirdetések

figyelem, visszaélés
8000, Székesfehérvár, Mura utca 2.

16 év tapasztalatával készít székesfehérvári cégünk egyedi méretben és kivitelezésben üzletberendezéseket, szállodabútorokat Fejér megyei megrendelői részére. Cégünk nem a konfekció termékek gyártását helyezi előtérbe, szándékaink szerint kiváló minőségű ...

Telefon06-20/925-3517, 06-20/925-3519
E-mail
Térkép

Egészségügyi bútorok gyártásával foglalkozunk, 2001-ben Egészségügyi bútor beszállítói minősítést kaptunk az ALF-MED bútorcsaládunkra. Cégünk telephelye Budapesten található, de az ország bármely pontjára készítünk egészségügyi intézményekbe, rendelőkbe k ...

Bútorinfo szakoldalunk egészségügyi bútor és üzletberendezés kategóriájában olyan cégek hirdetnek Békés megyétől Budapesten át Szabolcs megyéig, akik speciális bútorokat készítenek.
Az egészségügyben használatos bútorok talán legfontosabb eleme az ágy, ami kórtermi ágy többféle kivitelben készület, akár emelhető fejrésszel, akár csukható, dönthető vázzal. A szanatóriumi ágyaknak pedig kivételesen kényelmesnek kell lenniük, de a kórházi csecsemő és gyermekágyak is speciális védelemmel készülnek. Az egészségügyi területen a szekrényekből is számtalan variációt kell beszerezni, kezdve a sort a kórtermi éjjel szekrényekkel és folytatva a gyógyszer szekrényekig, műszerszekrényekig. A fogasok, eszköztartó állványok is kifejezetten speciálisak, ahogy a betegkocsik, hordágyak is. A székek terén sem kevesebb a szükséglet, hisz a kórtermi támlás széktől kezdve a vérvételi széken át a várótermi padokig többfélére van szükség. Rozsdamentes műszerasztalok is kellenek az egészségügybe, ahogy a fából készült fali szekrényekre, pólyázó asztalokra, kartontároló szekrényekre is szükség van. Mindezen speciális felszereltség gyártásával, akár egyetlen egy céget is megkereshetünk, amely kifejezetten ezen bútordarabok elkészítésére rendezkedett be. Találhatunk ilyen céget Zala megyében de Tolna megyében is.

A másik külön témát igénylő terület az üzletberendezés, ahol a pultokon és vitrineken kívül számos kiegészítőt kell gyakran a vevő egyedi igényei szerint gyártani. A ruhaüzletbe a vállfák és árukínáló állványok hadát kell beszerezni, de a szabóságban szükség van a szabóbaba jelenlétére is például. A bevásárló kosarak is különböznek attól függően, hogy egy kiegészítőket, ruhákat áruló üzletben vagyunk vagy pedig egy élelmiszerboltban. A boltok kínálatát bemutató állványok, polcrendszerek általában egyedi méretek alapján készülnek, hisz nem csupán a termékhez kell igazodnia, de az üzlet helykapacitásához is.

Bútorinfó szakoldalunkon talál olyan Fejér megyei céget, mely az üzletek berendezésére vállalkozik, de van itt budapesti egészségügyi bútorkészítő cég is.

Legfrissebb