Egyedi bútor

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1171, Budapest, Czeglédi Mihály u. 6. Rákoscsaba

Cégünk egyedi bútor készítéssel, méretre készített bútorok gyártásával foglalkozik Budapest területén. Bármilyen bútor alapanyag méretre vágásával foglalkozunk, egyedi bútor készítés esetén budapesti ügyfeleink elképzeléseit magabiztosan valóra váltjuk. A ...

Telefon06-1/256-8406
E-mail
Térkép
7100, Szekszárd, Mátyás király u. 66.

Egyedi bútor Tolna megye, bútortervezés Tolna megye Tolna megyei cégünk várja azon megrendelők terveit, akik maguk szeretnék megálmodni a konyhába, nappaliba vagy az irodába a bútort és ehhez keresnek a szakmában elhivatott asztalosokat. Akinek nincs letisztult ötlete, hogy milyen saját tervezésű konyhabút ...

Telefon06-74/510-046
Térkép
6723, Szeged

Egyedi bútortervezéssel és egyedi bútor készítésével foglalkozik szegedi cégünk, a lakás bármely helyiségébe, kiváló minőségben! Konyhai, lakó-és hálószobai, fürdőszobai bútorokkal, sőt, gyermekbútorokkal is foglalkozunk, széles választékban állunk rendel ...

1949-ben, édesapám kezei alatt kezdtem a szakmát, akkor még mint kárpitos. Az eltelt években szakosodtam az egyedi bútortervezésre, gyakorlatilag modern és antik bútorokkal egyaránt foglalkozom. A bútortervezés területén nagy szakmai tapasztal ...

Az egyedi bútor igénylése izgalmas. A megrendelő lehet látott valamit egy katalógusban, ami megtetszett neki, de közel s távolban sem tudja beszerezni pont azt a darabot. Az is előfordulhat, hogy a lakás kicsi vagy épp nagy alapterülete miatt a szokványostól eltérő méretben kellene elkészülnie a hiányzó bútornak.
Ha különleges színvilágú, stílusú a lakásunk, ahhoz is nehéz lehet a megfelelő színű bútort beszerezni.

Sokaknak kreatív, egyedi ötleteik vannak, amik kivitelezéséhez, szeretnének egy jó szakember gárdát találni. Az egyedi bútorokat gyártó cégek nem csupán a nappaliba megtervezett bútort gyártják le, hanem kérhetünk tőlük egyedi kivitelezés, egyedi szín és méret alapján előszobabútort, fürdőszobabútort, hálószoba és gardrób bútorokat. Itt meg is állnék pár szó erejéig, mivel a gardrób sarkalatos pont sok lakásban. Van olyan lakás, ahol lehetőség van egy egész gardrób helyiség kialakítására, ehhez pedig nem igazán szoktak a bútorboltok szekrényeket kínálni. A gardrób szobánál pont az a jó, hogy faltól falig bútor van, pakolási lehetőséggel, sok fiókkal, rekesszel, melyek aránya és száma a tulajdonos igényei szerint változik. Van, akinek cipőből, van akinek táskából van akinek ruhából van több, az ezeknek szánt tárolórészben tehát minden gardrób más és máshogy néz ki, ha tényleg egyedi igényeket nézünk.
Azokban a lakásokban, ahol nem tudnak egy egész helyiséget áldozni a ruhaneműk tárolására, ott a beépített szekrényt szokták átalakítani modernebb kivitelezésűre, praktikusabb darabra, mint ahogy azt pár évtizede beépítették a házakba.

A nappaliban lévő tárolórekeszek, polcok, modern elemekből álló bútorok anyag és formavilágukban igazán egyedire variálhatóak. De ha kis teret kell beosztanunk, kérhetünk olyan praktikus megoldásokat is, amikor egy bútor átalakítással összecsukható vagy másként is funkcionál.

Ezen terveinkkel, elképzeléseinkkel ma már sok céget felkereshetünk, akik nem csupán az anyag és színhasználatban nyitnak ki egy széles kaput előttünk, de tovább segítik az ötletelést, kivitelezhetőséget tapasztalataik kapcsán. A legtöbb cég látványtervet is készít, így elkerülhetőek a későbbi félreértések.

Ha nem szeretne a boltban mérőszalaggal járni a megfelelő bútort keresve, vagy szívesen megtervezné az otthona felszerelését, akkor nézzen szét az oldalunkon található cégek között, akik épp az ilyen ügyféligényeket keresik! A cégek Budapesttől kezdve Szegeden át Tolna megyéig hirdetnek oldalunkon.

Legfrissebb