Hálószoba bútor

Hirdetések

figyelem, visszaélés
7600, Pécs, Nagyárpádi út 13/C

Hálószoba bútor Baranya megye, kárpitozott ágy Baranya megye Baranya megyei bútorüzletünk többek között a komplett hálószoba berendezéshez szükséges bútorokat tud ajánlani széles választékban. Kárpitozott ágyakat kínálunk a hagyományostól kezdve a modern kivitelezésig, így minden otthonba kiválasztható a megfelelő. ...

Telefon06-72/ 228-902
Térkép
4025, Debrecen, Külső vásártér 18.

Hálószoba bútor Hajdú-Bihar megye, franciaágy Hajdú-Bihar Hajdú-Bihar megyei cégünk 1997 óta kínálja minőségi, a legújabb trendeknek megfelelő bútorait. Az elmúlt több, mint egy évtized alatt bővítettük üzletünk méretét, ezáltal igen széles kínálatban forgalmazunk többek között hálószoba bútorokat, franciaágyaka ...

Telefon06-52/442-367
Térkép

Hálószobabútort keres Balatonfüreden? Szeretné otthonát, nyaralóját szép, időtálló bútorokkal berendezni? Minőségi bútorokat kínálunk, legyen az hálószobabútor, ágy, gardrób, vagy akár matrac. A bútorbolt 40 éves múlttal rendelkezik, 20 éve családi vállal ...

A hálószoba berendezése mérettől függően sok lehetőséget rejt magában. A fő komponens azonban mégiscsak az, melyből kétszemélyes kivitel esetén is rengeteg variáció közül választhatunk. A kárpitozásuk és formaviláguk a hagyományostól kezdve, a romantikuson át a fiatalos, dinamikus, modern kivitelig sokféle lehet. A kárpitozáshoz használt anyagokkal tovább tudják erősíteni a formavilág nyújtotta hangulatot. Az ágyakat félig kész állapotban is megvásárolhatjuk, ezzel lehetőségünk van a fekvőfelület egyéni igényekhez szabott kiválasztásához. Nem mindenki szereti a kemény fekhelyet, pedig elvileg ez adja a megfelelő tartást és kényelmet. Éppen ezért a matracgyártók a kemény matractól a puhán át a félkeményig a kategórián belül is több darabbal igyekeznek az igényeket kielégíteni. A keménységen túl a tömőanyagban is különféle változatok szerepelnek, hisz a kókusztól kezdve a szivacson át a rugóig különféle anyagot építenek be a kényelmes alvás érdekében.
Ha komplett szettet vásárolnánk, akkor az ágyhoz stílusban és anyagban illő éjjeliszekrényt, komódot, ruhás szekrényt is vásárolhatunk. Akár egyedi hálószoba bútort keres Baranya megyében, vagy épp budapesti bútorboltot keres, aki hálószoba bútorra szakosodott, nézzen szét oldalunkon.

A hölgyek kedvelt hálószoba kiegészítő bútora a fésülködő asztal, mely az antik hatástól kezdve többféle stílusban és színben kapható. A klasszikus fehér és csontszín mellett a sötétbarna és fekete asztalok is kaphatóak, normál székkel vagy sminkasztal ülőkével. A míves asztalos munkát erősíteni tudják a szék kárpitozásával, így válogathatunk a barokk, antik, vintage pipereasztalok sokaságában.

A gyártók és forgalmazók rengeteg ötletet és terméket kínálnak a ruhák tárolására, a különféle ajtós és fiókos komódok, egy vagy több ajtós, tükrös szekrények választékával. 

Szakoldalunk hálószoba bútor kategóriájában Budapesttől kezdve Baranya és Hajdú-Bihar megyéig olyan bútorboltok hirdetnek, ahol széles választékban talál bútorokat a hálószoba bebútorozásához is.

Legfrissebb