Irodabútor

Hirdetések

figyelem, visszaélés
8900, Zalaegerszeg-Andráshida, Gazdaság út

Magyar tulajdonú családi vállalkozásunk közel 20 éves egyedi bútorgyártási tapasztalattal várja megrendelőit Zala megyében. Az irodabútorok termékkínálatában találhatóak az irodai szekrények, íróasztalok, de a kisebb kiegészítők is. Amennyiben szeretne sz ...

Telefon06-92/350-019, 06-30/583-5710
E-mail
Térkép

Új irodát szeretne berendezni vagy a régit felújítani? Ha nem tudja merre induljon az irodabútorok keresgélésében, nézzen szét bútorinfo oldalunkon, ahol az irodabútor kategóriában találnak a Fejér megyeiek is olyan kereskedést, ahol a munkához szükséges asztalokat, irodaszékeket be tudják szerezni.

Budapesten is számos bútorház kínál irodaasztalokat, tárgyalóasztalokat, vezetői irodabútorokat, irodai székeket. A szék az a bútordarab, mely talán a legfontosabb funkciót tölti be az irodai munka esetén. Ha nem kényelmes, nem biztos, hogy aktív figyelmet tud egész nap a munkájára fordítani a dolgozó. Attól függően, hogy hova szánjuk, választhatunk az extra kényelmes, tágas, görgőkkel ellátott fajtákból, ahogy a tárgyalóba,recepcióra más stílusú és formájú, elegánsabb székeket választanak.
A mappák, dokumentumok tárolásához speciális, sok rekesszel ellátott polcrendszereket akár fémből, akár fából is meg lehet vásárolni készen, míg a biztonsági tárolást irattárolók és páncélszekrények garantálják. Az irodában tárolt iratok egy idő után igénylik az archiváló rendszer beszerzését is, az irattári speciális bútorokon kívül. Az olyan speciális irodabútorokat is be tudjuk szerezni készen, mint a call centerekben használatos paravánokkal elválasztott asztal vagy recepciós pult. A tárgyalókban, recepción és pihenő helyiségeken, közlekedő részeken ülőgarnitúrát is el szoktak helyezni az irodában, amit szintén megtalálunk az irodai bútorokat forgalmazó üzletekben.

Legfrissebb